Söndag, vägning

Söndag igen, alltså dags för lite vägning!
28/4 - 105,2 kg
totalt minus 17,1 kg
 
Första veckan på sååå länge som jag kunnat träna. Skönt! Konditionen var inte på topp, men inte heller så dålig som jag tänkt mig att den skulle vara. Min vecka har varit hektisk, liksom alla andra veckor. Skola dygnet runt i princip. Ibland ångrar jag mitt val av inriktning, ovanpå det avskyr jag det nya betygsstystemet- man är aldrig bra nog. I ettan gjorde vi samma prov som treorna gör idag, och i tvåan när man bör läsa matte A,B och kanske C läser vi på nivå D och E. Ett konstigt hopp från grundskolan tycker jag! Haha! Men det är bara, liksom träning och kost, att kämpa vidare. Självdisciplinen sätts på prov, vilket är bra!

Det ser ut att bli en fin dag idag, solen skiner redan! Förutom att plugga ska jag försöka städa mitt rum och senare bege mig till gymmet som belöning. Hoppas att ni får en fin söndag! :-)

Frukost och viktnedgång

21/4 - 106,5 kg
totalt minus 15,8 kg
Hola guapas!
Det går neråt trots att träningen hamnat lite åt sidan. Äntligen är mitt virus över och ska för första gången på nästan 1 1/2 månad ge mig ut på en lång promenad, därefter köra lite styrka.
Helgen har till stor del bestått av festligheter, god mat och alkohol- i lite för stor mängd.
Därför ska det bli skönt att träna bort "mat"-ångesten. Haha!
 
Startade dagen med en rejäl frukost. Omelett med basilika och soltorkad tomat, till det åt jag parmaskinka och sallad. Supergott!

medelhavet

Tänkte bara tipsa om en supergod äggröra jag gjorde här om dagen!
Den bestod av 2 ägg, soltorkad tomat, parmesan och basilika.
Pröva!!! :-D

:-)

 
 
 
 
 
 
 
 
107,5 kg
totalt minus 14,8 kg

Brunch och lite fröknäcke!

Myslördag. Vaknade i tid, tog en lång prommenad och åt sedan en god brunch!
Är fortfarande förkyld, vilket gör mig otroligt omotiverad till att blogga- tränar knappt just därför, vilket inte känns så inspirerande att skriva om. Haha! Men det går fortfarande åt rätt håll och om det fortsätter i denna takt lär jag vara under 100 till sommaren. :-D
Bakade ett supergott fröknäcke, som jag smakade hos en vän för ett tag sedan. Yum!